ERZURUM / KARAÇOBAN - Karaçoban İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu

Ock

Okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizin katılımlarıyla, öğretmenlerimizin kendileri tarafından yapılan yiyeceklerle paylaşım, dayanışma, birliktelik ve dönem sonu yorgunluğun atılması amacıyla bir yemek programı düzenlenmiştir. Katkısı olan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda okulumuz öğrencilerine Rehber Öğretmenimiz Musa AYRAK tarafından Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri ve okulumuz Sivil Savunma Kulübü Danışman öğretmenleri Asiye MUTLU ve Şeyma KARAGÖL tarafından Deprem konulu bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda Mevlid Kandili münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Ara

Öğretmenler günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Ramazan DEMİR, Karaçoban İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yunus Emre İlkokulu idareci ve öğretmenlerin gününü tebrik etti. Düzenlenen organizasyonda idareci ve öğretmenlerimize alınan hediyeler Müdürümüz tarafından takdim edildi. Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü etkinliğine İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer protokol üyeleri katılmışlardır.

Ara

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda tüm öğretmen, öğrenci ve personelimizin katılımıyla Diyabet Hastalığı ve Obezite konusunda bilinçlendirme semineri düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuzda tüm öğrencilerimizin katılımı ve oy kullanmasıyla Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimleri yapılmıştır. Yapılan gizli oylama sonuçlarında okulumuz 7-C sınıfı öğrencisi Metin TOPCİ, Okul Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçilmiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu sonucun hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kas

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda önce Okul Müdürümüz tarafından okul ve  pansiyon kuralları, genel işleyiş gibi konularda öğrenciye bilgilendirme yapılmıştır. Sonrasında Okulumuz Rehber Öğretmenince Akran Zorbalığı Eğitimi konusunda öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Kas

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığımızca Milli İzleme Sınavı (MİS) uygulaması hususunda pilot okul kapsamına alındı. Okulumuz 5. sınıflarına Açık Uçlu sorulardan oluşan Merkezi olan Milli İzleme Sınavı (MİS) pilot uygulama kapsamında yapıldı.

Ekm

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda İlçe Kaymakamımız, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer protokol üyelerinin katılımlarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının  94. Yılı Etkinlikleri coşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okulumuz Okul-Aile Birliği toplantısı yapılmış olup, Okul-Aile Birliği Genel Kurul oylarıyla okulumuz Okul-Aile Birliği başkanı olarak öğrenci velimiz Veysel ÖRT seçilmiştir. Okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerine hayırlı olmasını temenni eder ve başkanımıza başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz  öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Kur´an Tilaveti, konuşmalar, şiirler, slayt gösterileri ve pano çalışmaları ile 15 Temmuz Programı düzenlenmiştir.

Haz

Okulumuz ve pansiyonlarımı 2017 yılında yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan, okulumuz ve okulumuz bünyesinde bulunan Yunus Emre İlkokulu ve Abdurrahman Gazi İmam Hatip Ortaokulu Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince Okulumuz İdarecilerine Beyaz Bayrak, Beyaz Bayrak Sertifikası, Levha ve Sağlık Panoları takdim edilmiştir.

Haz

Okul Müdürümüz Ramazan DEMİR tarafından 2016-2017 Eğitim-öğretim yıl bitimi sebebiyle öğrencilerimize Yatılı Bölge Ortaokulunun bir aile olduğu, yıl içinde verilen emeklerin karşılığı ve göstergesi karne olduğu, yaz tatilini öğrencilerin nasıl geçirmesi gerektiği, tatilde bolca kitap okumaları gibi konularda tavsiyelerde bulunmuştur. 8. sınıf öğrencilerimize TEOG tercih takvimi açıklanmıştır. İyi dilek ve temennilerle tören sona ermiştir.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzdan 2016-2017 Eğitim-öğretim yılında mezun olacak 8. sınıf öğrenci ve velilerine Mesleki Eğitim´in önemi, öğrenciye kazançları, öğrenci ve velilerin teşvik edilmesi amacıyla Konferans salonumuzda Okul Müdürümüz ve Rehber öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

May

Okulumuz Yıl Sonu (Bahar Şenliği) Etkinlikleri kapsamında Şiir Dinletisi, Görsel Sanatlar Sergisi, Teknoloji Tasarım Sergisi, Müzik Şöleni ve çeşitli yarışmalar yapılmıştır. Yıl Sonu Etkinliğimize İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve diğer protokol üyeleri katılmışlardır. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir.

Etkinliklerde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.